
Ароматне та корисне часниково-кропове масло
Ароматне та смачне часниково-кропове масло можна використовувати для бутербродів, а можна додавати до м’яса, риби картоплі, каш, макаронів, запіканок, соусів
Часниково-кропове масло стане у нагоді коли вам:
1. Захочеться додати родзинку до м'ясного або ж рибного стейку.
2. Потрібно заправити пельмені.
3. Хочеться збагатити ароматами суп.
4. Необхідно швидко приготувати смачні бутерброди.
Інгредієнти:
– 100 г вершкового масла;
– 1 пучок кропу;
– 1 зубчик часнику;
– 6 крапель лимонного соку;
– сіль.
Приготування:
Зелень миємо і даємо обсохнути, зриваємо з пучка тільки ніжні гілочки, не чіпаючи стебла.
Масло розм'якшуємо за кімнатної температури. Подрібнюємо кріп з часником. Змішуємо все це з маслом, додаємо сіль за смаком, кілька крапель лимонного соку. Формуємо з суміші ковбаску, обертаємо її харчовою плівкою та відправляємо в холодильник.