
Весняний салат із редискою і курячою грудкою
100 г курячої грудки,
50 г редиски,
20 помідорів чері,
півцибулини,
кілька листків салату,
50 г сметани,
15 мл соєвого соусу,
15 мл маслинової олії,
сушений базилік,
сіль і чорний мелений перець – за смаком.
Приготуйте маринад. Змішайте олію, соєвий соус і чорний перець. Замаринуйте грудку на 15-20 хвилин. Салат порвіть руками на невеликі шматочки. Додайте сметану, нарізану тонкими кружечками редиску, червону цибулю, нарізану півкільцями, половинки помідорів чері, перемішайте руками, додаючи сіль і перець. Викладіть салат на тарілку. На розпеченій сковороді обсмажте курячу грудку з маринадом (один бік посипте сухим базиліком). Курку обсмажуйте максимум 1,5 хвилини з кожного боку. Наріжте її скибочками під кутом і покладіть на салат.