
Смачний та ситний салат з курячих сердечок та печериць
Пропонуємо вашій увазі рецепт надзвичайно ситного та відносно недорогого салату. Його буде легко приготувати навіть недосвідченим кухарям.
Інгредієнти:
300 г курячих сердечок;
300 г печериць;
200 г твердого сиру;
1 цибулина;
2 зубці часнику;
2 ст. ложки вершкового масла;
майонез, сіль, перець до смаку.
Приготування:
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло. Покласти дрібно порізану цибулю і пасерувати кілька хвилин до прозорості.
До цибулі додати порізані вздовж на чотири частини курячі сердечка, смажити на середньому вогні 15-20 хвилин, постійно помішуючи.
Печериці порізати пластинками та додати до підсмажених сердечок. Обсмажувати, доки не випарується вся рідина. Зняти з вогню, охолодити.
Твердий сир натерти на крупній тертці або порізати тонкими брусочками.
Часник подрібнити ножем або пропустити через часниковий прес.
Змішати сир, часник, гриби і смажену цибулю з сердечками.
Посолити, поперчити, заправити майонезом.
Викласти в салатник, прикрасити зеленню, подати до столу.
Смачного!